مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به خودرو در پارکینگ بابت نشت لوله فاضلاب

سلام بنده چطور میتونم طلب خسارت بکنم از واحدی که لوله فاضلاب نشتی داشته و چندین بار تذکر داده شده و میدیر هم گفته شده ولی اقدامی نشده و دچار خسارت به رنگ خودرو و کمی پوسیدگی در بدنه شده ،بنده چطور میتوانم طلب خسارت بکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا دا‌دخواست تامین دلیل بدهید و سپس بعد از تعیین کارشناس دادخواست مطالبه خسارت بدهید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست تامین دلیل دهید و سپس دادخواست مطالبه خسارت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق کارشناس رسمی دادگستری میزان خسارت تعیین و سپس دادخواست مطالبه خسارت را تقدیم نماید