مشاوره حقوقی رایگان - آتش سوزی خودرو در پارکینگ

سلام خسته نباشید. ببخشید خودروی من بدلیل عدم فک پلاک در پارکینگ توقیف بوده و در این مدت بنده کارهای تعویض پلاک و انتقال سند را انجام دادم و زمانیکه جهت ترخیص مراجعه نمودم متوجه شدم پارکینگ توسط اوباش و آشوبگران به آتیش کشیده شده و غیر از خودروی بنده حدودا 100خودروی دیگر نیز کاملا سوخته و ازبین رفته.آیا کسی جوابگو هست و من چکار باید کنم. پارکینگ نیروی انتظامی هم بوده است .ممنون پاسخ بدهید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بیمه بدنه داشته باشید میتوانید از فرانشیز بیمه اتش سوزی خسارت دریافت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
طبق قانون صاحب پارکینگ
مسئولیت خواهد داشت
و باید تمام خسارات شما و افت قیمت خودرو ، پرداخت گردد

شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی تمام خسارات وارده به خودرو و مبلغ خسارات
و میزان افت قیمت خودرو مشخص گردد

و سپس باید دادخواست مطالبه خسارات و مطالبه افت قیمت خودرو طبق نظر کارشناس رسمی را مطرح نمایید
و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید علیه مسئول پارکینگ اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما نهایت از بیمه بدنه خود استفاده کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مالک پارکینگ باید به شما خسارت بدهد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با قبض پارکینگ می بایست موضوع را پیگیری کنید