مشاوره حقوقی رایگان - برداشت حضوری از حساب متوفی در بانک توسط یکی از وراث

سلام برادر من دو ماه بعد از فوت پدر در سال 92 مبلغ 5 میلیون تومان بدون اجازه وراث از حسابی که بنام او و پدرم بوده، برداشت کرده و مابقی پول حساب مشترک بر اساس انحصار وراثت و طبق قانون، توسط بانک پس از تعیین قدرالسهم هر یک در حساب های جداگانه وراث واریز گردیده است. بعد از مدتی مشخص شده او با حضور در بانک و امضایی که کرده، مبلغ موصوف را برداشت نموده است. جرمش چیست؟ و چه باید بکنم، سپاس از راهنمایی تون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست مطالبه وجه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به نظر می رسد فاقد وصف کیفری می‌باشند به دلیل آن که خود نیز صاحب حساب بوده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این حساب اگر مشترک بوده فاقد وصف کیفری است و شما میتوانید حقوقی اقدام کنید ومطالبه وجه بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جرم خاصی اتفاق نیفتاده موضوع حقوقی است و اگر ادعایی داری باید با تقدیم دادخواست حقوقی دعوی خود را مطرح نمایید