مشاوره حقوقی رایگان - باطل بودن طلاق بصورت قانونی

با سلام ایا اگر زنی به عاقد که صیغه طلاق رو می خونه دروغ بگه که با همسرش نزدیکی نداشته قبل طلاق و حیض نیست بعد معلوم بشه که دروغ گفته ایا میشه بصورت قانونی بعد طلاق دادخواست باطل بودن طلاق رو طبق ماده 1140 قانونی مدنی رو از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کرد و واقعا طلاق بصورت قانونی باطل میشه؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

اگر بیمه نامه راننده مقصر رو گرفتین که میتونید با مراجعه به بیمه و تشکیل پرونده خسارت خودتونو بگیرید و اگر نه میتونید با طرح دعوی در شورای حل اختلاف خسارت خودتونو مطالبه کنید.