مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ودیعه توسط مالک

با سلام در تاریخ 1400/09/01 تاریخ قرارداد مغازه تمام شده است از ان تاریخ ماک مغازه پول پیش را پس نداده و جواب تلفن هم نمیدهد قرارداد دوساله بوده واینکه کلی خرج مغازه کردم قرار بر این شد که روی پول پیش حساب شود ولی مالک اصلا پول خودم را هم نمیدهد. ایا شکایتم به جایی میرسد.

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
در صورتی که ادله داشته باشید، امکان پیروزی شما وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید و سپس درخواست تامین دلیل
مطرح نمایید و بعد دادخواست خود را مطرح کنید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما باید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید و سپس درخواست تامین دلیل مطرح نمایید و بعد دادخواست خود را مطرح کنید.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

در صورتی که دلایل و مدارک محکمه پسند داشته باشید امکان به نتیجه رسیدن شما وجود دارد