مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه مستاجر در پایان مدت قرارداد

با سلام بنده آپارتمانی را در مرداد 1400 خریداری نمودم که در آن مستاجر ساکن بود و مقرر گردید که در پایان قرارداد یعنی دیماه 1400 تخلیه نماید حال با اتمام مدت اجاره مستاجر حاضر به تخلیه نمی باشد و بهانه کرونا و تمدید را دارد. با توجه به اینکه بنده بنام خودم ملکی ندارم و مستاجر نیز می باشم می توانم حکم تخلیه را بگیرم یا نه؟ و سوال بعدی اینکه به ازای هر روز از عدم تخلیه مبلغ 200 هزار تومان در قرارداد اجاره درج شده است و اینکه در خصوص دریافت این خسارت چه اقدامی باید انجام بدهم.

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما میتوانید به استناد نیاز شخصی دادخواست تخلیه را تقدیم دادگاه نمایید ضمن اینکه بابت هر روز تاخیر هم میتوانید وجه التزام آن را مطالبه نمایید

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام بله تخلیه امکان پذیر است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به علت نیاز شخصی می توانید دستور تخلیه بگیرید با ارائه مدارکی در این راستا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به علت نیاز شخصی می توانید دستور تخلیه بگیرید.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست تخلیه بدهید و خسارت خود را مطالبه کنید