مشاوره حقوقی رایگان - ثبت پارکینگ مزاحم در سند

سلام وقت بخیر ملک من کلا دوتا پارکینگ داره ولی تو سند پارکینگ مزاحم خورده درصورتی که اصلا مزاحم هم نیستن

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اجرای ثبت تقاضای اصلاح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مزاحمتی برای مالکین باشد میتوانند دادخواست رفع مزاحمت و ممانعت از حق دهند

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.می توانید با تامین دلیل کارشناسی انجام داده و اصلاح سند درخواست نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر سند شما با نقشه یا صورت مجلس تفکیکی فرق دارد باید به اداره ثبت مراجعه کنید تا شما را ارشاد کنند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

سند مطابق صورت مجلس تفکیکی صادر می‌شود. اگر مغایرتی دارد جهت اصلاح سند و صورت مجلس تفکیکی به اداره ثبت مراجعه کنید