مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام من در فضای مجازی تلگرام کسی که میخام سود بده به من کلاه سرم گذاشت 100تتر واریز کن وبعد5ساعت 300تا بگیر خلاصه به بهنانه های مختلف 800تتر من به ادرس کیف پولشم ریختم که میخاد سود بده بعد از چند ساعت گفت پولت مسدود شده وباید دوباره بریزی تتر تا اونا ازاد بشه دیگه من گفتم نه و اون منو تو تلگرام مسدود کرد واکانتشو پاک کرد ومن فقط همو ادرس کیف پولش دارم ویه عکس پروفایل که سه تا شخص هستن ایا میشه پیگیری کرد یا نه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانی. با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام موضوع شما از طریق پلیس فتا
قابل پیگیری است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

آدرس کیف پول حاوی هیچ اطلاعاتی که به شخص برسد نیست در ضمن تتر معادل یک دلار است چطوربعد از 5 ساعت در ازای 100 تا، 300 تا میخواستید بگیرید؟

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صرفا با ادرس کیف پول نمیتوانید به او دسترسی پیدا کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق پلیس فتا شکایت کنید ولی با ادرس کیف پول صرفا نمیتوانید چیزی را به اثبات برسانید . و اگر شرط بندی باشد خودتان نیز مجرمید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود تحت کلاهبرداری و از طریق پلیس فتا
قابل پیگیری است