مشاوره حقوقی رایگان - نتیجه کمیسیون 134 نیروهای مسلح

سلام من سال پیش تو ماموریت کمین با اشرار درگیر شدم بعداز درگیری حین پاکسازی محل از صخره سقوط کردم (قابل ذکر است که ساعت 9 شب‌ بود و برف باریده بود) و روی کمر زمین خوردم و مفاصل 3تا از مهره های کمرم آسیب دید و 2 بار رفتم عمل تو اون مفاصل تزریق انجام دادن که هنوز بهبود پیدا نکردم میخواستم ببینم در این موارد نظر کمیسیون چی میشه نسبت به این موضوع ممنونم از وقتی که میزارین برای پاسخ.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به وضعیت موجود و صحنه درگیری کمیسیون اتخاذ تصمیم خواهد نمود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام کمیسیون رای خود را با توجه به
نوع آسیب و علت آسیب صادر خواهد کرد و قابل اعتراض هم خواهد بود