مشاوره حقوقی رایگان - تغییر عمدی و غیرواقعی اقامتگاه توسط زوجه

سلام خداقوت
آقا هستم ،
محل زندگی والدین من و والدین زوجه در یک شهر هست که زوجه مدت یک ساله ناشزه شده و با والدین خودش زندگی میکنه

اما در حال حاضر من در مرکز استان شاغل و ساکن هستم

و زوجه عمدا آدرس ثنای خودش رو به مرکز استان که من ساکن هستم تغییر داده که من نتونم از شهر محل سکونتش که با والدینش زندگی میکنه دادخواست ها رو به دادگاه ارائه بدم

و من تمایل دارم از شهر محل سکونتش که با والدینش زندگی میکنه دادخواست بدم
چطور ثابت کنم که ایشون بطور غیرواقعی در سامانه ثنا محل اقامتش رو تغییر داده ؟

سپاس فراوان از پاسخ بجا و لازم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

آدرس ثنا نشانده اینکه الزاما اقامتگاه کنونی ایشان در آن آدرس ثبت شده است نمی باشد بلکه این امر با اظهارنامه و استشهادیه و تحقیق محلی و شهادت شهود مشخص میگردد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون دادگاه صالح دادگاه محل اقامت خوانده خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام طبق قانون دادگاه صالح دادگاه محل اقامت خوانده خواهد بود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادگاه صالح دادگاه محل اقامت خوانده خواهد بود