مشاوره حقوقی رایگان - سند اقرارنامه غیر مالی در ابرا مهریه در قبال سند وکالت حق طلاق

سلام بنده یک سال پیش در دفتر ثبت اسناد یک سند اقرار نامه غیر مالی تنظیم کردیم که مهریه نفقه گذشته حال وایام عده را زوجه در قبال وکالت حق طلاق ابرا نموده وسند جدا گانه وکالت دیگری نوشتیم که حق طلاق با زوجه میباشد ودر وکالت نامه قید کرده که طرفین حق رجوع و رجوع به ما بذل را از خود ساقط کرده و زوجه طلاق را بعد از رای دادگاه به ثبت رسمی رسانده ایا در زمان عده که سه ماه میباشد زوجه میتواند به دفتر خانه مراجعه کرده و طلاق را برگشت بزند و بعد از مدتی اقدام به مطالبه مهریه کند و امکان اینکه بنده در زمان برگشت مهریه به من اطلاع ندهند وجود دارد با تشکر

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اولا زوجه بذل نکرده تا حق رجوع داشته باشد بلکه ابرا کرده و ابرا قطعی است.
ثانیا در صورت مطالبه مهریه قطعا اجراییه به خط شما پیامک میشود
ثالثا در صورت تشکیل پرونده اجرا شما میتوانید سند ابرا را در پرونده مهریه ارایه دهید.
برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید