مشاوره حقوقی رایگان - ابراء نفقه و مهریه

آیا با داشتن اقرارنامه ی زیر از خانم، زوجه می‌تواند در آینده با هر عنوان دیگری همانند بهانه ی عسر و حرج، و یا پشیمانی و ... کند و برای ابطال اقرار نامه زیر، شکایت، اعتراض و اقدام قضایی کند؟

اینجانب خانم ..... فرزند..... با شماره شناسنامه..... کدملی..... تاریخ تولد......
با مشخصات فوق، با طیب خاطر و رضای کامل و صحت و سلامت عقل و جسم، اقرار و اعتراف می‌نمایم مبنی بر اینکه تمامی و کل نفقه و مهریه خودم که عبارت است از تعداد ..... عدد سکه طلا تمام بهار آزادی موضوع قباله نکاحیه ثبت شده تحت شماره ..... مورخ...... دفتر ازدواج شماره..... میباشد در حق همسر قانونی خود، آقای ...... فرزند...... (با شماره شناسنامه.... با کدملی.....) ابراء نموده و در رابطه با موارد یاد شده بالا و فوق الذکر، هیچگونه ادعا و اعتراضی را نداشته، ندارم و نخواهم داشت. و طرح هرگونه: ادعا، پشیمانی، شکایت، بهانه و یا اعتراضی را نسبت به تصمیمی که گرفته ام را برای همیشه و مادام العمر از خود ساقط میکنم.

امضا: خانم......

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر اقرار نامه رسمی باشد
اصولا خیر مگر در موارد خاص و با
تقدیم دادخواست مناسب