مشاوره حقوقی رایگان - اثبات سختی کار

سلام بنده بیست سال دریه شرکت کارکردم که سختی کار داره و اداره کار هم سختی کارم تاییدکرده. هیت تامین اجتماعی بابت سال 80تا83 چون با پیمانکار درهمان شرکت بودم و قرارداد کاری ندارم. بازنسشتگیم رد کرد و گفته یا قرارداد بیار یا سه سال اضافه بمونم. خواهشن راهنمایی کنید. ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که بیمه این چندین ساله پرداخت نگردیده است باید علیه پیمانکار شکایت نموده و بیمه و سالیان مذکور راپرداخت تا مشمول بازنشستگی گردید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

می توانید در دیوان عدالت اداری از تامین اجتماعی شکایت نمایید