مشاوره حقوقی رایگان - درباره سختی و زیان آور

سلام . من کارگر چاپخانه هستم حدود چهارده سال در تهران مشغول بودم و عنوان شغلی به عنوان ماشینچی قید شده است و همکارانم با سختی کار در آنجا بازنشسته شده اند اکنون مدت شش سال در کرج با همان عنوان شغلی مشغول هستم که کارفرما ادعا میکند که کارگاه من جز سختی کار به حساب نمی آید خواستم بدانم چطوری این شش سال خودم را ثابت کنم که سختی کار داشته باشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار و تامین اجتماعی پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق اداره کار و تامین اجتماعی پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق سامانه جامع روابط کار می تواند شکایت خود را طرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق اداره کار و تامین اجتماعی پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

از طریق اداره کار و تامین اجتماعی پیگیری کنید