مشاوره حقوقی رایگان - اموال باقیمانده مستاجر و بدهی شارژ ساختمان

با سلام و عرض ادب و احترام
اینجانب مستاجری داشتم که در اسفند ماه سال گذشته خانه را خالی کرد ولی مقداری از وسایل اش را نبرد و گفت میام میبرم(یک کارتن خالیtv.یک صندوق صدقات و یک رخت آویز)چندین بار هم به ایشان اطلاع دادم که چندین بار جواب ندادو چندین بار هم گفته سر ماه میام حالا باید چه اقدامی برای وسایل باقی مانده کنم؟البته مقداری از شارژ ساختمان هم بدهی دارند گفتند پرداخت میکنم که بعد از رفتن زیر بار نرفتند و پرداخت نکردند تکلیف چیست؟چند عدد لامپ هم سوخته تکلیف چیست؟چند عدد کلید هم قرار بوده بیاورد تکلیف چیست؟ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اشکالی ندارد و شما باید وسائل را نگهداری نمایید