مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد ودیعه مسکن

سلام جایی مستاجر بودم مالک بخشی از پول ودیعه رو مسترد نکرد و من هم شورا شکایت کردم و موجر محکوم به پرداخت شد
با توجه به اینکه بدلیل عدم استرداد ودیعه بخشی از وسایل من در محل مورد اجاره بود ایشان خلع ید گرفتند و من وسایلم را بردم و الان ایشان درخواست تامین خواسته داده اند مبنی بر دریافت اجرت المثل برای مدتی که وسایل من در محل اجاره بود .
آیا درخواست ایشان وارد است و می توان از حق حبس استفاده کرد . چکار کنم
مممونم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

عدم تحویل کامل ملک دلیل بر عدم تخلیه است و موجر مستحق دریافت اجرت المثل است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بنظر حق اخذ اجرت المثل نخواهتد داشت جرا کخ مطابق قانون روابط موجر ومستاجر تخلیه در مقابل پرداخت ودیعه کامل می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما باید مبلغ اجاره بها را پرداخت نمایید . شما باید در زمان تخلیه ، تامین دلیل مبنی بر تخلیه بودن مورد اجاره را انجام می دادید و اظهار نامه مبنی بر تخلیه بودن مورد اجاره ، را برای موجر ارسال میکردید و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله درخواست موجر قانونی است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام دادخواست ایشون قانونی می باشد شما بایستی اجرت المثل ایام تصرف را پرداخت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله درخواست موجر وجاهت قانونی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مقام دفاع می توانید اعلام کنید که چون پول پیش را کامل پرداخت نکرده بود منم تخلیه کامل نکرده بودم.