مشاوره حقوقی رایگان - سلام محمد هستم 18تهران

من بزرگ شدم توی ایران پدر و مادر از دست دادم بلی مدارک ایرانی ندارم باید چیکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست اثبات نسب بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست اثبات نسب دهید و جهت راهنمایی تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید دا‌دخواست اثبات نسب بدهید/.
اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به اثبات نسب اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مدارک وشواهدی دال بر ایرانی بودن پدر ومادر خود دارید ارائه تا تابعیت شما صادرگردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما ایرانی نیستید و فقط
اقامت ایران را دارید امکان گرفتن تابعیت ایران وجود نخواهد داشت مگر مادر شما ایرانی باشد و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پدر ومادر شما ایرانی نیستند امکان گرفتن تابعیت ایران را ندارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پدر و مادرتان ایرانی هستند با ارایه مدارک ان میتوانید درخواست تابعیت کنید.

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

متاسفانه اگر پدر شما ایرانی نباشد ایرانی محسوب نمیشوید

حسن  اربابي  مطلق

جناب آقای حسن اربابي مطلق :

سلام ابتدا با یک وکیل مشورت کنید، سپس یا خودتان یا از طریق وکیل اقدام کنید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام شما تبعه ایرانی محسوب می شوید برای صدور مدارک به اداره ثبت احوال شهر خود مراجعه ودرخواست دهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

دادخواست اثبات نسب را تقدیم نمایید، در صورت نیاز به گفتگو می توانید از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید