مشاوره حقوقی رایگان - تصادف بدون گواهینامه

سلام من حدودا دوماهه تصادف کردم از اونجا که راکب موتور بودم و گواهینامه ندارم با اینکه مقصر صدرصد ماشین روبرو بود برام پنجاه پنجاه زدند ایا این نظر در پول دیه تاثیر میذاره یا نه؟

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

در خسارت پنجاه - پنجاه ، هر یک از طرفین مسئول پرداخت 50 درصد از خسارت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

هر یک از طرفین مسئول پرداخت 50 درصد از خسارت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله موثر خواهد بود و حتما به کروکی و نظریه افسر راهنمایی اعتراض نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر هر دو مقصر باشید میزان خسارات نصف میشود و دیه هم نصف تعلق میگیرد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پاسخ دقیق به مسئله جنابعالی مستلزم بررسی مدارک مربوط و جزئیات آن است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مقصر را کارشناس تعیین میکند. بله. 50 درصد دیه به شما پرداخت می شود

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام خیر تاثیری ندارد اما اگر بیمه به شما دیه پرداخت کند به دلیل عدم گواهینامه آن را از شما مطالبه وپس می گیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خسارت پنجاه/پنجاه است می توانید اعتراض نمایید .دیه نیز نصف تعلق میگیرد

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
مشخص نکردید دیه چه کسی،ولی هرکس به میزان تقصیرش مسئولیت داره