مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم زمین براساس ماده 11 با زارعین مستاجر

سلام سال 1350 با توافق زارعین و خرده مالکان زمینهای زراعی روستای ما با بهره مالکانه یک سوم مالکانه و دو سوم زارعین تقسیم شده و دو سوم زمین به نام زارعین در دفترخانه سند خورده و نسق سال 54 را ما داریم و پسر مالک حالا پیدا شده سند اورده دوباره سهم زارعین با همان محدوده به نام پسر مالک سند خورده ،و یک سوم مالک که در توافقنامه سال 1350 در توافقنامه بود الان کلا ملی هستش و زارعین چون از اول به توافقنامه اعتراض داشتن لعنت نامه کردن هیچ کس نرفته نسق ها را امضا بزنه حتی نسق ها را هم نگرفتن و پسر مالک رفته دفتر خانه مدارک را دست کاری کرده در تعدادی از سند ها، سهم زارعین را با خودکار خط زده نوشته مالکان حالا پسر مالک آمده ادعای مالکیت میکنه وما 20 ساله دادگاه پاسگاه می ریم و ما نمی دونیم سم خود مالک سال 1354 چطور و چگونه ملی شده خواهش میکنم پاسخ بدین.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می توان تحت جعل شکایت نمود اما باز باید گفتگو داشت.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات شما اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگوی متقابل خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات شما ،
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به
اخذ توضیحات خواهد بود