مشاوره حقوقی رایگان - ادعای دروغین اسیب به گوش

سلام
در یک درگیری که سر و دست من اسیب دیده بود طرف مقابل درخواست رضایت مرا داشت که وقتی با جواب منفی من مواجه شد شکایت متقابل کرده و ادعای دروغین اسیب به گوش بر اثر ضربه را دارد.
چگونه میتوانم دروغ او را ثابت کنم؟
اگر گوش او قبلا اسیب دیده باشد پزشکی قانونی میتواند تشخیص دهد؟
اگر نتوانم چه میشود؟

پاسخ ها :

امین بویک

جناب آقای امین بویک :

بله امکان اثبات وجود دارد پزشکی قانونی میتواند تشخیص دهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دلایل و مدارکی دال بر ادعای واهی ایشان دارید ارائه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان اگر این ادعا را دارند باید تقصیر شما را اثبات کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بستگی دارد باید گفتگو داشت زیرا اگر شما دفاع کرده باشید هیچی نباید بپردازید می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر گوش ایشان آسیب دیده باشد توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد و شما باید دیه جراحات را پرداخت نمایید
و اگر آسیب مربوط به قبل باشد حتما مشخص خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
موضوع به پزشکی قانونی ارجاع میشه و قابل تشخیص است