مشاوره حقوقی رایگان - نفقه معوقه

با سلام شوهرم از سال 97 با مبلغ 400 تومن نفقه تاسال 1400 نداده وحکم جلب شو داشتم از دست مامور فرار می‌کرد بلاخره گرفتنش آیا میتونه نفقه ای که من با این مخارج الان 400 تومنه ومطالبه زیادتر نکردم میتونه بره قسط بندی کنه واینکه من دادخواست طلاق یکطرفه دادم آیا اگه مقداری از نفقه رو بریزه من نمیتونم طلاق بگیرم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به محض اینکه مقداری از نفقه را بریزد شما دیگر نمیتوانید بر اساس عدم پرداخت نفقه درخواست طلاق کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله قابل تقسیط می باشد در خصوص طلاق نیز بستگی به اوضاع و احوال زندگی شما دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اقساط خیر و به درخواست طلاق شما خدشه وارد نمیکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما قصد طلاق دارید بهتر است دنبال نفقه نباشید زیرا