مشاوره حقوقی رایگان - عرض کوچه در طرح هادی روستایی

درود بر شما.بنده از شخصی زمینی خریدم که به فقط 1 متر عقب نشینی گفته ایشون اعتماد کردم.زمین در طرح هادی هست.کنار بنده هم مجوز ساخت گرفته.حالا زمین بنده طبق استعلام بنیاد بجای 11 متر مربع باید 48 متر مربع غقب نشینی کنه.البته کارشناس بنیاد رو بردم گفت که از لحاظ فنی کلا درست نیست و از آکس جاده میبایست به هر طرف 5 متر عقب نشینی کنه که همان 11 متر مربع خواهد شد.الان بنده علیه اون آقا شکایت کردم.چطور با بنیاد میشه سر این قضیه به نتیجه رسید که از لحاظ فنی این عقب نشینی اصلا نیاز نیست؟هیچ عوارضی هم از لحاظ فنی وجود نداره که بگه حتما باید جاده بیاد توی زمینهای بالادست

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما بایستی با دلیل و مدرک نظر بنیاد را متقاعد نمایید تا بتوانید در صورتی که نیاز به ساخت دارید جواز ساخت به شما صادر شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید علیه فروشنده طرح دعوا کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام موضوع شما قابل بررسی می باشد و باید جزئیات بیان گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما مساله را در بنیاد مسکن پیگیری کنید اگر جواب ندادند به دیوان عدالت اداری شکایت کنید