مشاوره حقوقی رایگان - عرض کوچه در طرح هادی روستایی

سلام من دهیار روستایی در قزوین هستم ، بنیاد مسکن در طرح هادی کوچه ای را 10 متری اعلام کرده اما دهیاری ، شورا و اهالی مخالف هستند و با 8 متر موافقت دارند ،آیا بنیاد مسکن می‌تواند بدون نادیده گرفتن نظرات ما عرض کوچه را تعیین کند؟

پاسخ ها :

عرض کوچه در طرح هادی روستایی کم کردن عرض کوچه در روستا تعیین عرض کوچه عرض کوچه کوچه