مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره در مورد حقوق و مزایا

سلام.حدود 9سال دریک مکان ورزشی بهمراه خانواده ام به عنوان سرایدارونگهبان مشغول هستم یک قردادمعمولی بین من ورئیس هیئت وقت دوساله نوشته شددرحال حاۻرحدود2سال حقوق بنده راقطع کرده اندوحکم تخلیه صادرکرده انددرضمن خانم بنده به عنوان مسئول روابط عمومی بانوان نیزمشغول بود.میخواستم بدانم ایابنده حق وحقوق دراین شرایط دارم اگراقدام کنم به حق وحقوق قانونی میرسم حقوق بنده 400هزارتومان وبدون هیچ مزایاوعیدی وغیره.بود.ممنون ازراهنمایتون.باتشکر.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید و مطالبه تمام
حق و حقوق قانونی خود را نمایید .
کسر حقوق ماهانه ، حق بیمه ، پاداش ، عیدی ، سنوات و

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به شورای حل اختلاف کارگری محل خدمت شکایت کنید