مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق و مزایای سرایداری

من به عنوان سرایدار با قرارداد یکسال ومبلغ 2میلیون حقوق مشغول به کارشدم بعداز مدت 6ماه گفتند باید برم درضمن بیمه هم نشدم وهیچ سنواتی دریافت نکردم درچه مواردی میتونم از کارفرما شکایت کنم درضمن یک سوییت 40 متری دراختیارم قراردادن

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر قرارداد اجاره منعقد نکرده اید
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس قرارداد کار می‌توانید از طریق اداره کار درخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید شکایت کنید می‌بایست حداقل حقوق وزارت کار بیمه و سنوات و عیدی نیز به شما پرداخت شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق هیات تشخیص اداره کار موضوع قابل پیگیری است