مشاوره حقوقی رایگان - درخواست انصراف از شرط داوری

سلام. اجاره نامه ای منعقد کرده ام به شرایط داوری اشراف نداشته ام اکنون می خواهم از طریق مراجع قضایی دادخواست ارائه نمایم، آیا یکطرفه می توانم از شرط داوری انصراف نمایم؟جهت انصراف از شرط داوری مندرج در اجاره نامه به کجا باید مراجعه نمایم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام حتما باید ابتدا به داوری ارجاع شود و الا دادگاه دادخواست شما را رد می کند

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

باید متن شرط داوری و استدلال شما در فسخ اجاره بررسی شود. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید