مشاوره حقوقی رایگان - صلاحیت داور

با سلام
ببخشید اگر مبایعه نامه مقید به شرط داوری باشد آنگاه در صورت اختلاف بین طرفین آیا دعوی حقوقی اثبات وقوع عقد بیع در صلاحیت داور است؟ به عنوان مثال شخص ب از شخص الف خودرو خریداری کرده و در مبایعه نانه شخص ج داور است و اقای الف خودرو را بعد دریافت ثمن به شخص ب نمیدهد اونوقت شخص ج به عنوان داور رای به اثبات و تحقق عقد بیع صادر میکنه مشکلی نداره؟!

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام در اینجا چون فروشنده از تحویل خودرو امتناع می کند خریدار باید در دادگاه دعوی تحویل مبیع علیه فروشنده مطرح کند و این موضوع به داوری ارجاع نمی گردد زیرا اختلاف در مفاد عقد نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقتی مبایعه نامه هست دیگر چه نیازی به اثبات عقد بیع می باشد ؟
دعوای بطلان مبایعه نامه در صلاحیت داور نیست .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ربطی به داور ندارد چون مربوط به اختلاف در مفاد قرارداد نیست
دادخواست الزام به تحویل مبیع داده شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله بهتر است در این خصوص ریسک نکنید و اول از طریق داوری اقدام کنید