مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز

درود بر شما. آیا ساخت و ساز در داخل چهار دیواری ملک شخصی که قدمت دیوار احداثی از طرف جهاد کشاورزی بصورت مکتوب بیش از 30 سال قید شده و طرح دعوی درمراجع قضایی منتفی قید شده است بلامانع است ؟ ناگفته نماند که ملک دارای آب و گاز و برق می باشد و سند منگوله دار دارد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر هر گونه ساخت و ساز باید با مجوز انجام بشه مگر اینکه مخفیانه انجام بشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می بایست برای هر اقدامی مجوزات لازم را اخذ نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید در بافت باشد و درغیر اینصورت باید از جهاد کشاورزی مجوز بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر شما بدون گرفتن پروانه ساخت از بنیاد مسکن ساختمان ایجاد نمایید مرتکب جرم تغییر کاربری غیرمجاز شده اید و مجازات خواهد داشت. و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر از حد متعارف خارج شود شهرداری میتواند مانع شود و باید برای تغییرات و ساخت و ساز مجوز بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد