مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه سرقفلی به جهان نصب تابلو بدون رضایت مالک

سلام‌
خسته‌ نباشید
بنده صاحب ملک قدیمی هستم و زیر ملک بنده یک مغازه هست که سرقفلی برای غیر است و صاحب سرقفلی بدون اجازه بنده که مالک هستم به دیوار جلوی سر در مغازه تابلو نصب کرده است آیا میتوان شکایت تخلیه بکنم . اگر میتوانم تحت چه عنوانی باید شکایت خود را مطرح کنم .

پاسخ ها :

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام بله می توانید تحت عنوان رفع مزاحمت ملکی دادخواست بدهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تخلیه ممکن نیست
صرفا اگر تابلو مزاحمتی دارد می توانید دادخواست رفع مزاحمت بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر مالک سرقفلی بدون اجازه شما تغییراتی در ملک ایجاد نماید
امکان طرح دادخواست تخلیه
وجود خواهد داشت البته با شرایطی
خاص