مشاوره حقوقی رایگان - زمان حضور در دادگاه

سلام. من به کلانتری رفتم و پرونده ام رو کامل کردم و گفتن حدود یک الی دو روز ارسال میشه حالا سوال من اینه زمان حضور دادگاه برای پرونده ضرب و شتم و حیثیت چقدر طول میکشه؟ منظورم زمانیه که باید در دادگاه حضور داشته باشم چند روز بعد از ارسال پرونده هست تقریبی؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حدودا دو هفته یا کمتر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما الان به دادگاه ارجاع نمی شوید بلکه ابتدا باید در دادسرا حضور پیدا کنید که تحقیقات انجام شود و در صورت صدور کیفر خواست تازه پرونده به دادگاه ارجاع میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در روزهای آینده به شما ابلاغ خواهد شد