مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ احضاریه

سلام وقت بخیر. برای من ی احضاریه تعیین مهلت اومده به علت پیگیری شکایت مطروحه
حالا مهلت حضور زده 10 روز بعد از ابلاغ ولی تو متن ابلاغ ی زمان رسیدگی هم گذشته که خیلی از 10 روز بیشتره (تقریبا 20 روز دیگه)، حالا من به کدوم باید توجه کنم ، همون وقت رسیدگی فقط برم یا قبلشم که زده 10 روز باید برم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شاید به علت دیگری برای شما ابلاغی آمده باشد اما اصولاً هرچی که در ابلاغ آمده می‌بایست انجام شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

آنچه که در ابلاغ آمده محض احتیاط عمل کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا ملاک ابلاغیه است اما احتیاطی عمل کنید و در ده روز اعلام شده هم حتما مراجعه داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
متن ابلاغیه اهمیت دارد و به آن توجه بفرمائید.