مشاوره حقوقی رایگان - سوال درباره قرارداد خرید خانه

با عرض سلام و خسته نباشید
اگر فردی دو خونه داشته باشه و قصد خرید خونه دیگری رو با پول فروش دو خونه اول داشته باشه ، آیا از نظر قانونی میشه قراردادی تنظیم کرد که صاحب خونه، ابتدا این خونه رو به خریدار رهن بده تا تو این مدت خریدار بتونه دو خونه اول رو بفروشه ، سپس خونه مورد نظرش رو خریداری کنه ؟ اگه امکانش هست این قرار داد که در ابتدا رهن باشه سپس فروش اسمش چیه ؟ و آیا از نظر قانونی معتبر هست ؟ با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رهن بده چطوری میخواد بفروشه؟
به نظر امکانپذیر نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام توافقی طبق ماده 10 قانون مدنی معتبر است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مگر شما خانه را اجاره نمایید و در قرارداد جداگانه خانه را بخرید و قسمتی از ثمن معامله را پرداخت نمایید و برای باقیمانده ثمن
، شرط پرداخت در آینده را ذکر نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این موارد توافقی است و قرارداد بین افراد در صورت داشتن شرایط معتبر است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قرارداد جدا بابت ابتدا رهن و بعد فروشنامه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دو قرارداد مجزا بنویسید یکی رهن و اجاره و دیگری تعهد به فروش همان ملک به شما به محض اعلام آنادگی شنا بوسیله پیامک یا اظهارنامه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اداره نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو متقابل می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیازمند تنظیم دو قرارداد مجزا اجاره و تعهد به فروش ... می باشد