مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم هزینه آپارتمان

باسلام وسپاس فراوان ..نحوه تقسیم هزینه بین مجتمعی 14واحدو2مغازه تجاری و یک زیرزمین تجاری جمعا 17 مالک هستیم که برای رفع مشکلاتمان برای سند مالکیت که سازنده زیر بارنمیرود وکیل گرفتیم 15 میلیون لطفا بفرمائید نحوه تقسیم این مبلغ بین 17 نفر به چه صورت میباشد سپاسگذارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هزینه حق الوکاله وکیل توافقی میباشد و در صورت عدم توافق ، به صورت مساوی خواهد بود