مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت سفته

با سلام من به کسی 300 میلیون سفته دادم در سال 98 و ایشان سال 99 4، عدد رو به اجرا گذاشته که جمعا میشه 80 میلیون، تاریخ سفته ها برای همون سال 98 هست ، تمامی حساب های بانکی و کد ملی من مسدود شدن ، میشه اون 80 میلیون رو به بانک و اریز کنم و بعد حساب هام رو باز کنم ؟ تکلیف بقیه سفته ها چی میشه ؟ چون بیشتر از 1 سال از تاریخشون گذشته

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید از طریق اجرای احکام پیگیری کنید و مبلغ رو به حساب صندوق دادگستری واریز کنید تا حساب باز بشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید یا با رضایتیا حکم دادگاه یا اعسار اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به مطالبه فعلی بله
می تواند نسبت به بقیه سفته ها نیز اقدام نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه این کار را انجام دهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید پرداخت کنید و دادخواست استرداد سفته بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ولی در صورتیکه برای بقیهسفته ها اقدام کنند باز حساب شما مسدود میشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق اجرای احکام مربوطه این کار را انجام دهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ازطریق اجرای احکام مربوط پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید مبلغ سفته و خسارت تاخیر تادیه را به حساب صندوق دادگستری واریز نمایید و سپس درخواست رفع مسدودی حساب را نمایید ولی طلبکار حتما دوباره برای سایر سفته ها دادخواست خواهد داد و دوباره حساب شما توقیف خواهد شد