مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دستمزد کارشناس و کارشناسان

سلام
همسرم دادخواست مطالبه نفقه و مطالبه خسارت دادرسی را کرده است که در مرحله نخست زوج به گزارش کارشناس و مبالغ اعلامی اعتراض کرده است و حال پرونده نفقه به به هیت کارشناسی سه نفره ارجاع داده شده است، برای بنده (زوج) ابلاغیه پرداخت دستمزد کارشناس و کارشناسان امده است؟
لطفا راهنمایی بفرمایید پرداخت این هزینه بر عهده زوج است یا زوجه ؟
آیا درخواست اعسار در این امر امکان پذیر است؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هزینه با معترض زوج می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرداخت هزینه هیئت کارشناسی بر عهده شخصی که اعتراض نموده و قابلیت اعسار دادن را ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بر عهده زوج است و باید پرداخت شود یا اینکه اعتراض رد میشه

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام هزینه کارشناس برعهده معترض می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پرداخت هزینه کارشناس سه نفره بر عهده زوج است
خیر اعتراض پذیرفته نمیشود