مشاوره حقوقی رایگان - خرید آپارتمان در حال ساخت

با سلام
آپارتمان در حال ساخت البته مرحله نما ساختمان را در بنگاه قولنامه کردم. مبلغ را طی چند فقره چک تعهد کردم پرداخت کنم و مبالغی برای تحویل و سند طی چکی که نزد بنگاه هست دو فقره از چک‌ها به مبلغ 400 و 50 میلیون زمان وصول فروشنده اعلام کرد که بانک تطابق امضا را قبول ندارد که چک تهران و من در شیراز بودم و درخواست کردند مبلغ را به حساب واریز کنم و درخواست کردند که قسمتی از مبلغ به حساب دیگری واریز شود که 250 میلیون بود ابتدا نپذیرفتم و سپس با وساطت بنگاه و اینکه چون در قولنامه شماره حساب ذکر نشده هر دو شماره حساب از بنگاه دریافت کردم و واریز کردم که قرار شد چک ها در روزهای بعد به بنده تحویل داده شود تا یک ماه بعد که چک 100 میلیونی دیگری وصول کردند تحویل چک به تاخیر انداختند اما 10 روز پس از آن چک را که دیگر موجودی در بانک نبود برگشت زدند و بدلیل پاس نشدن آن اظهار فسخ قرارداد داشتند آیا همچین درخواستی می‌توانند داشته باشند؟ و من برای اثبات واریز چه اقدامی میتوانم انجام بدم؟ ممنون از پاسخ شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات شما ، برای ارائه پاسخ دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع و گفتگو خواهد بود