مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام فاطمه

سلامم
21سالمه و اسم شناسنامه ایم فاطمه هستش
اصلا و ابدا با این اسم راحت نیستم و از زمانی که یادمه دائم میخواستم عوضش کنم
و واقعا تحت عذابم
امکان تغییر اسمم از فاطمه به طیلا وجود داره؟
تو دادگاه معنی اسم رو میپرسن؟
علاوه بر استشهاد و نامه روانپزشک به چه مدارک دیگه ای نیازم دارم که درصد موفقیتم افزایش پیدا کنه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید در دادگاه بتوانید رای به نفع خود بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای اقامه دادخواست تغییر نام ، شما باید ادله محکم داشته باشید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست