مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو رنگ دار به جای بی رنگ

یه خودرو خریداری کردم به من گفتند که این خودرو فقط بخشی از یک درب عقب سمت شاگرد رنگ دارد و یه لکه رنگ هم رو کلگیر بالای لاستیک رنگ دارد ولی پس گذشت 8 روز از خرید متوجه شدیم که ماشین تمام رنگ است و تماس گرفتیم کلا هر 3 نفر موبایلشون رو خاموش کردند البته پول به حساب یکی دیگه گفتن واریز کنید و یکی هم بعنوان شرایط گزار اومد سند رو امضا کرده ولی بنظر میرسد یه باند کلاهبرداری هستند حال اگر بر علیه نفرات بعنوان کلاهبرداری شکایت کنیم به چه مشکلی بر میخوریم ضمنا تامین دلیل هم انجام دادیم و مبلغ 400 میلیون تومان برآورد ضرر زیان ما هست

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. کلاهبرداری در قانون تعریفش آمده کسی با وسایل متقلبانه مالی از شما ببرد درصورتی ک معامله بین شما انجام وتدلیس در معامله رخ داده وکلاه برداری صدق نمی کند. مفاد قرارداد شما اهمیت دارد به استناد خیار تدلیس وعیب می توانید فسخ کنید ومطالبه ثمن‌ وخسارت را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید