مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام . من پدرم چند سال پیش فوت کرده و تقسیم ارث نکردیم ولی همه به مادرم وکالت تام دادیم پدربزرگم قبل از پدرم ولی مادربزرگم به تازگی فوت کرده اند ومادربزرگم به مادرم وکالت تام قبل از فوت داده است ایا حالا عمه ها وعمو ها میتوانن ادعای ارث کنند وبه انها تعلق میگیرد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله سهم الارث مادر بزرگ را به ارث میبرند

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام وکالت با فوت منفسخ می شود مگر اینکه قبل از فوت به مورد وکالت عمل شده باشد یا کنار وکالت مبایعه نامه وجود داشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با فوت مادربزرگ ، وکالت باطل میشود و تمام ورثه مادربزرگ ، از
سهم الارث مادربزرگ ارث خواهند برد ولی