مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت قسمتی از ثمن معامله فروش خودرو

بنده 6 ماه پیش ( مورخه 20/4/1400) از نمایشگاه خودرو خودرویی به مبلغ 750 میلیون خریدم 355میلیون نقد پرداخت کردم و395میلیون بقیه را دو تا چک بتارخ 20/10/1400 به مبلغ260 میلیون تومان و یک چک دیگربتاریخ20/4/1401 به مبلغ 235 میلیون ( سود ماهانه الباقی مبلغ 3درصد محاسبه شده است)
در مورخه 25/10/1400 بعلت پاس نشدن چک 260میلیونی ، مجددا ماشین به فروشنده با قیمت روز 650 میلیون فروخته شد از بابت خرید خودرو طبق مبایعنامه20 میلیون بدهکار مانده وچک 235 میلیون تومن خودم را که بتاریخ 20/4/1401 با سه درصد سود محاسبه شده بود بمن پس داده است که قرار بود 3درصد چک دوم که 36میلیون میباشد بعلاوه 20 الباقی جمعا 56 میلیون به من پرداخت بشود هنوز نشده است حدود یکماه امروز و فردا میکنند
تمام موارد در مبایعنامه قید شده است و وکالت تنظیم پلاک هم تنظیم شده است
سوال بنده اینه میتونم شاکی باشم خودرو را توقیف کنم یا راه حل بهتری پیشنهاد میفرمایید که بنده به پولم برسم
با تشکر و امتنان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست مطالبه وجه بدهید و اگر درخواست تامین خواسته بدهید قبل از تشکیل جلسه رسیدگی می توانید اموال وی را توقیف کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام
خیر برادر توقیف خودرو راه حل مناسبی نیست در وهله باید مطالعه پرونده صورت گیرد و بعد بهترین اقدام صورت گیرد از جمله پیگری و شکایت کیفری ....

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر ابتدا دادخواست تامین خواسته دهید تا سریعا اموالش توقیف شود و سپس دادخواست مطالبه وجه . همزمان هم میتوانید ان را طرح نمایید. اگر باز هم نیاز به اطلاعات بیشتر دارید تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر نمیتوانید توقیف کنید ولی بابت مبالغ میتوتنید اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور نیازمند بررسی اسناد و مدارک و ارائه توضیحات تکمیلی و گفتگو متقابل جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی می باشد