مشاوره حقوقی رایگان - باسلام خدمت وکلای محترم و زبردست دادراه کلاهبرداری اینترنتی

باعرض خسته نباشید از بنده بعنوان کلاهبرداری اینترنتی شکایت شده آیا راهی برای اینکه مجازات حبس نداشته باشد وجود دارد من در جریان این امر نبوده ام ومبلغ نیز 5 میلیون میباشد دادسرای نیابت گفت از خط گوشی من سواستفاده شد طرح دعوی خانمی از رشت میباشد

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر سابقه محکومیت موثر ندارید رضایت شاکی را بدست بیاورید و اگر حکم قطعی نشده اعتراض کنید و تقاضای تعلیق کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توصیه می شود رضایت شاکی را جلب نماید تا از شکایت خود صرف نظر از پرونده شما مختومه گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما در جریان نبوده اید مشکل پیش نمیاد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلان وقت بخیر کلاهبردای حتی اگر مبلغ آن زیر 100 م تومان باشد نیز باز مجازات حبس دارد و به علاوه مجازات های تبعی دیگر بسته به پرونده
اصطلاحا فیشینگ در جرائم سایبری وجود دارد باید پرونده شما مطالعه شود امکان گرفتن تخفیف و استفاده از نهاد های تخفیفی وجود دارد ولی آوا مطالعه پرونده در غیر این صورت مجازات حبس
با بنده تماس بگیرید
در واتس اپ به بنده پیام دهید 09035988259

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود سوال شما قابل بررسی و گفتگوی تلفنی می باشد می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید. |

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر سوء استفاده ثابت شده شما مسولیتی ندارید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر کارت مفقود شده یا دست شخص دیگری بوده با اثبات این موارد دفاع نمایید
با توجه به مبلغ جز جرائم قابل گذشت محسوب
به جلب نظر شاکی اهتمام ورزید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با ارائه لایحه دفاعیه محکم ، از خود دفاع نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید موضوعات دقیقتر بررسی شود تا بتوان گفت. . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید