مشاوره حقوقی رایگان - آیا میشود فسخ فروش کرد

ملک ما 500 متر در سند قید شده بود
بعد از متراژ توسط شهرداری 437 متر معیین شد تفاوت این دو 63 مترست که در موقع فروش ملک ذکر گردید که تنها 437 متر معامله شده است و در مبایعه نامه ثبت شد موقع فروش خریدار از ما وکالت بلاعزل گرفت برای کارهای اداری اما این تراکم را هم بدون اطلاع ما به نام خودش گرفت تا متوجه شدم پرونده را وارد لیست سیاه کردم تا از ادامه کار جلوگیری شود اما با همان وکالت نامه پرونده و شکایت را باطل کرد
البته عنوان فروش را در مبایعه نامه فروش 500 متر خانه ی کلنگی به مبلغ 900 میلیون ذکر شده و اما به اصرار ما متراژ معامله شده 437 متر نوشته شده آیا معامله قابل فسخ است ؟؟؟

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

صرفا خریدار به استناد کاهش متراژ حق فسخ معامله را داشته که این حق هم فوری بوده و با گذشت مدت و عدم اقدام از جانب ایشان منتفی شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.