مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست ازدواج مجدد زوج و عدم تمکین زوجه

سلام
وقت بخیر
ببخشید
سوالی داشتم اگه در دادگاه تمکین بدوی رای اولیه به نفع من بوده به دلیل بیماری شوهر
(نامه پزشک قانونی که اومده نوشته اختلال عمده روانی و روان پریشی ندارد مبتلابه اختلال وسواس جبری دارد و نیاز به مراجعه به روانپزشک دارد اختلاف زوجین ارتباطی هست و ناشی از ناتوانی انها در حل مشکلات فی مابین است )
اما رای دادگاه تجدیدنظر به شوهر رای دادن که شوهر با ارائه گواهی از روانشناس که فقط باهاش صحبت می کنند دارو مصرف نمی کند و براساس نامه پزشک قانونی به روانپزشک مراجعه نکرده پیش روانشناس گواهی گرفته رای به شوهر دادن و قطعی شد
و شوهر رای تمکین اجراییه کشیده و حتی از اجرای احکام هم ازمن پرسیدن که تمکین می کنم یا نه من گفتم به دلیل بیماری شوهر شرایط سخت هست
حالا جلسه ای برای رسیدگی به اجازه مجدد مرد دادن ایا من می تونم بگم اجازه نمیدهم یا دیگه به حرفهای من اهمیت نمی دهند ؟ و دادگاه اجازه میدهد به شوهر ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ به سوال شما نیازمند گفتگو تلفنی می باشد در صورت نیاز از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک و گفتگو خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا در صورت عدم تمکین تجویز ازدواج صادر می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حکم شما قطعی شده است و به اجرا احکام ، اعلام کنید که حاضر به تمکین هستید ولی

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام در صورت عدم تمکین غیر موجه به دفاعیات دیگر شما توجه نخواهد شد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید