مشاوره حقوقی رایگان - همسایه ها درخواست جمع اوری موتورخانه ساختمان و بدیل به انباری را دارند

با سلام

ما در یک مجتمع اداری که 6 واحد میباشد و 5 مغازه هستیم که همه همسایه ها پکیچ کردن و متور خانه فعلان استفاده نمیشود که در ان ساختمان بنده 1 واحد و 2 مغازه دارم که همه همسایه ها درخواست جمع اوری موتور خانه و تبدیل ان به انباری میباشند میخواستم بدونم بدون اجازه بنده حق جمع اوری موتور خانه و تغیر کاربری ی را دارند یا نه و مجازات در صورت جمع اوری بدون اجازه اینجانب چی هست.

با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حق ندارند ، اگر انجام بدهند مجازات کیفری ندارد اما دادگاه حقوقی انها را به اعاده وضع به سابق و پرداخت خسارت شما محکوم می کند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید