مشاوره حقوقی رایگان - زمین کوچه بن بست

سلام یک عدد زمین دو نبش خریداری کردم به متراژ 100متر که یک طرفش کوچه بن بست میباشد حالا که میخوام درست کنم میبینم باید دو متر عقب نشینی برای کوچه بنبست انجام بدم حالا دوتا همسایه انطرف کوچه بن بست خونه ساختن ولی عقب نشینی نکردن حالا فشار اوردن که من عقب نشینی انجام بدم. راهکاری حالا هست که کمکم کنه؟ یا از فروشنده شکایت کنم فایده ای داره؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ قانونی نیاز به بررسی موضوع است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قرارداد نیاز به بررسی دارد حسب مورد از شهرداری یا طرح دعوی به طرفیت فروشنده قابل پیگیری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر راهکاری نیست فقط میتوانید علیه فروشنده جهت خسارات اقداماتی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نیازمند تماس تلفنی و گفتگوست می توانید تماس بگیرید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به دلیل خیار عیب می توانید فسخ کنید البته به محض اطلاع از عیب باید فسخ را اعلان نمایید