مشاوره حقوقی رایگان - بن بست

سلام منزل مسکونی در انتهای کوچه چهار متری دارم هنگام اخذ پروانه ساخت شهرداری اعلام نمود یک متر باید عقب نشینی کنی و کردم و همسایه روبرو زمین خالی بدون تفکیک دارد و می خواهد حصارکشی کند آیا نباید یک متر عقب نشینی کند ؟ از شهرداری پرسیدم اعلام نمودند که هنگام اخذ پروانه ساخت شهرداری میتونه بگه عقب نشینی کن خواهش دارم جواب بدید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بحث ساخت وساز با حصار کشی متفاوت است واعلان شهرداری درست بوده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر در زمان صدور پروانه ساخت ، طبق طرح تفصیلی ، اگر عقب نشینی در طرح تفصیلی
، مصوب شده باشد باید عقب نشینی نماید