مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروجی

با سلام همسرم بنده رو زده و از منزل بیرون کرده من مهریه رو اول از طریق ثبت اجرا گذاشتم که پلاک ثبتی به نامش نبود و ممنوع الخروج کردم چون میخواست خارج از کشور بره حالا بعد اینکه پلاک ثبتی به نام ایشان نبود و ی مغازه قولنامه داره و ی ارث پدری برا درخواست مهریه از طریق دادگاه اقدام کردم حال میخوام بدونم ممنوع الخروجی همسرم برداشته شده ؟؟؟چون از اداره ثبت پیامکی با مضمون اینکه برا رفع ممنوع الخروجی همسرم اقدام شده دریافت کردم و درخواست مهریه از اداره ثبت مختومه شد لطفا بگید هنوز دادگاهی برا مهریه برگزار نشده ایا ممنوع الخروجی اقا برداشته شده و میتواند خارج از کشور برود ؟؟ و اگه ممنوع الخروجی برداشته شده ایا میتونم دوباره ممنوع الخروج کنم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممنوع الخروجی برداشته شده بعد از صدور حکم قطعی مهریه میتوانید مجدد ممنوع‌الخروج کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله و باید دوباره در دادگاه
درخواست ممنوع الخروجی بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با اعلام انصراف شما از پرونده اجرای ثبت طبعاً رفع ممنوع الخروجی زوج صادر خواهد شد و شما باید از طریق دادگاه بعد از صدور حکم محکومیت قطعی مجدداً درخواست ممنوع الخروج ایشان را درخواست نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر اموال توقیف شده کفاف مهریه را بدهد حکم رفع میشود