مشاوره حقوقی رایگان - افراز ملک

سلام ببخشید ما حدود 15سال صاحب طبقه دوم یک خونه دوطبقه هستیم،حدود یکسال پیش طبقه پایین که جدا بود به یک خانواده فروخته شد،که از وقتی اومدن شروع به ناسازگاری کردند،حالا با توجه به اینکه پارکینگ که جداس وتوی سند هست که مال ماست ،حیاطم مشاعه،ایشان مدام دارن میرن شهرداری که پارکینگو وحیاطو از ما بگیرند وفقط طبقه بالا وپشت بام برا ما بشه ،میخواستم ببینم میتونن اینکارو بکنن باتوجه به اینکه از اول توی سند زدن پارکینگ مزاحم در حیاط توسط سازنده قبول شده است

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیرنمیتواند چنین اقدام نماید و شهرداری تکلیفی در این خصوص با توجه به صدور سند نخواهد داد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در سند شما پارکینگ مزاحم قید شده نمی تواند از شما بگیرد و اگر طبقه شما دسترسی به حیاط دارد نمی تواند مانعی ایجاد نماید