مشاوره حقوقی رایگان - تصرف مال توسط خریدار بدون پرداخت اقساط

سلام خسته نباشید بنده مورخه 20 آبان امسال ماشین اقساط فروختم ایشان اول یه مبلغی پرداخت نمود مابقی مبلغ رو در مورخه 20 اذر باید میداد الان یه مقدار پرداخت کرده یک سوم از اقساط کل مانده بیست روز از موعد پرداخت میگذره که در قولنامه قید شده بود و رزانه مبلغ 500 هزار تومان جریمه دیرکرد مقرر کرده بودیم الان پاسخگو نیست ضمنا مدارک ماشین بنام بنده است دست خودم هیچ انتقالی صورت نگرفته ومدارک تحویل خریدار نشده با چه عنوانی شکایتم مطرح کنم زودتر به نتیجه برسم و جریمه دیر کرد بگیرم ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مطالبه اصل وجه و وجه التزام روزانه 500 هزار تومان تا زمان اجرای حکم را اقامه نمایید و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مطابق مفاد قرارداد مطالبه ثمن و خسارت تاخیر تادیه نمایید