مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت خسارت تصادف به خودرو لوکس

سلام
دوست من در حالی که گواهینامه موتور نداشت با یک خودرو سانتافه تصادف کرد و مقصر هم دوست من بود.شرکت بیمه میگوید که با قانون جدید ما با در نظر گرفتن ارزش خودرو متعار نسبت به خودرو سانتافه خسارت سانتافه را پرداخت و بعدا از مقصر بازیافت میکنیم.مشکل اینجاست با توجه به قانون خودرو نامتعارف شرکت بیمه مبلغی حدود یک پنجم خسارت واقعی را پرداخت میکند و زیان دیده میگوید از طریق شکایت به دادگاه مابقی خسارت و افت قیمت خودرویش را از مقصر خواهد گرفت...آیا دادگاه به نفع او رای خواهد داد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله می تواند مالک خودرو سانتافه برای اخذ مابقی خسارت و افت قیمت از طریق دادگاه اقدام نماید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تعیین مقصر براساس نظریه افسرراهنمایی رانندگی است. رای ونتیجه غیرقابل پیش بینی است